• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • română 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Logare
Vezi articolul 
  •   Pagina principală
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Vezi articolul
  •   Pagina principală
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Vezi articolul
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Compuși biologic activi din alimente și efectele lor fiziologice

Thumbnail
View/Open
Rezumat_teza_doctorat_Caraman_Daniela2006.pdf (4.336Mb)
Dată
2006
Autor
Caraman, Daniela
Metadata
Arată înregistrarea completă a articolului
Abstract
Relațiile complexe dintre compușii biologic activi din alimente și buna funcționare a organismului, evaluată prin parametrii fiziologici specifici; este obiectivul central al tezei. Totodată, sunt analizate și cauzele nutriționale care conduc la dezechilibre fiziologice în diabetul zaharat (DZ) și în bolile cardiovasculare (BCV). Potrivit definiției, compușii biologic activi sunt componente aproape exclusiv alimentare, care după ingestie determină un răspuns fiziologic pozitiv.
URI
https://arthra.ugal.ro/handle/20.500.14043/22183
Colecții
  • Rezumate teze de doctorat [852]

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contactați-ne | Trimite feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Răsfoiește

În tot DSpaceComunități; ColecțiiDupă data publicăriiAutoriTitluriSubiecteAceastă colecțieDupă data publicăriiAutoriTitluriSubiecte

Contul meu

Conectare

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contactați-ne | Trimite feedback
Theme by 
Atmire NV