• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • italiano 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Login
Mostra Item 
  •   DSpace Home
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Mostra Item
  •   DSpace Home
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Mostra Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Cercetări privind influența tratamentului termic asupra proprietaților funcționale ale proteinelor solubile din lapte

Thumbnail
Mostra/Apri
Rezumat_Teza_doctorat_Sava_2005.pdf (1.854Mb)
Data
2005
Autore
Sava, Nicoleta
Metadata
Mostra tutti i dati dell'item
Abstract
Denaturarea proteinelor din zer reprezintă cea mai importantă reactie în timpul tratamentului termic al laptelui, fiind asociată cu îmbunătățirea textului iaurtului și randamentul în brânză și cu formarea depozitului proteic pe suprafața de transfer termic.
URI
https://arthra.ugal.ro/handle/20.500.14043/22123
Collections
  • Rezumate teze de doctorat [852]

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contattaci | Manda Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Ricerca

Tutto DSpaceArchivi & CollezioniData di pubblicazioneAutoriTitoliSoggettiQuesta CollezioneData di pubblicazioneAutoriTitoliSoggetti

My Account

Login

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contattaci | Manda Feedback
Theme by 
Atmire NV