Arată înregistrarea sumară a articolului
Cercetări privind obținerea produselor lactate din lapte de oaie îmbogățite în acizi grași esențiali
dc.contributor.author | Hîlma, Elena | |
dc.date.accessioned | 2017-03-04T08:51:08Z | |
dc.date.available | 2017-03-04T08:51:08Z | |
dc.date.issued | 2012 | |
dc.identifier.uri | http://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/4235 | |
dc.description | Rezumat Teza de doctorat - Conducător științific: Prof. dr. ing. Rotaru Gabriela Cătălina | en_US |
dc.description.abstract | Diversificarea și severitatea maladiilor specifice civilizației actuale, imunitatea destul de precară a omului contemporan au determinat apariția și afirmarea în ultimii ani a unei noi concepții nutrițional/terapeutice, aceea a alimentelor funcționale cu rol în promovarea sănatății consumatorului. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați | en_US |
dc.subject | produse lactate | en_US |
dc.subject | acizi grași | en_US |
dc.subject | lapte de oaie | en_US |
dc.subject | industrie alimentară | en_US |
dc.title | Cercetări privind obținerea produselor lactate din lapte de oaie îmbogățite în acizi grași esențiali | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
Fișiere la acest articol
Acest articol apare în următoarele colecții(s)
-
Rezumate teze de doctorat [852]
Conține rezumatele tezelor de doctorat susținute în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați