• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • română 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Logare
Vezi articolul 
  •   Pagina principală
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Vezi articolul
  •   Pagina principală
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Vezi articolul
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Utilizarea fosfolipazelor în panificaţie aspecte biochimice şi tehnologice

Thumbnail
View/Open
Rezumat_Teza_doctorat_Paslaru_2008.pdf (8.046Mb)
Dată
2008
Autor
Pâslaru, Vasile
Metadata
Arată înregistrarea completă a articolului
Abstract
De circa un secol, ingrediente, cum ar fi malţul, făina de soia sau preparatele enzimatice de origine microbiană, sunt substanţe de adaos care aduc un aport de enzime în făină sau în aluat. Prin urmare, rolul enzimelor în panificaţie a fost evidenţiat cu multe secole în urmă, iar folosirea preparatelor enzimatice în panificaţie nu este nouă. Cu toate acestea, panificaţia a ocupat un spaţiu restrâns al aplicaţiilor tehnologice ale enzimelor comerciale, comparativ cu alte subramuri ale industriei alimentare. Până nu demult în panificaţie se foloseau în principal trei tipuri de enzime: amilaze, proteaze şi lipoxigenază.
URI
http://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/4049
Colecții
  • Rezumate teze de doctorat [852]

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contactați-ne | Trimite feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Răsfoiește

În tot DSpaceComunități; ColecțiiDupă data publicăriiAutoriTitluriSubiecteAceastă colecțieDupă data publicăriiAutoriTitluriSubiecte

Contul meu

Conectare

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contactați-ne | Trimite feedback
Theme by 
Atmire NV