• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • română 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Logare
Vezi articolul 
  •   Pagina principală
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Vezi articolul
  •   Pagina principală
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Vezi articolul
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Cercetări privind compoziţia şi conţinutul compuşilor cu acţiune antioxidantă din cereale. Investigaţii asupra ovăzului românesc

Thumbnail
View/Open
Rezumat_Teza_doctorat_Serea_2011.pdf (2.347Mb)
Dată
2011
Autor
Serea, Cristian
Metadata
Arată înregistrarea completă a articolului
Abstract
Lucrarea de faţă reprezintă un studiu complex privind potenţialul antioxidant al cerealelor româneşti, în particular al ovăzului, o cereală de interes actual pentru lărgirea gamei sortimentelor de alimente funcţionale. Dovezi ştiinţifice semnificative dobândite atât în Statele Unite şi în Europa, sugerează că alimentaţia cu cereale integrale, contribuie la reducerea riscului bolilor cronice, inclusiv a cancerului şi a bolilor cardiovasculare. Cerealele oferă o gamă largă de nutrienţi şi fitochimicale care pot luicra sinergetic pentru optimizarea sănătăţii umane.
URI
http://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/3959
Colecții
  • Rezumate teze de doctorat [852]

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contactați-ne | Trimite feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Răsfoiește

În tot DSpaceComunități; ColecțiiDupă data publicăriiAutoriTitluriSubiecteAceastă colecțieDupă data publicăriiAutoriTitluriSubiecte

Contul meu

Conectare

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contactați-ne | Trimite feedback
Theme by 
Atmire NV