• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • français 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Ouvrir une session
Voir le document 
  •   Accueil de DSpace
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Voir le document
  •   Accueil de DSpace
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Voir le document
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Cercetări privind îmbunatăţirea randamentului în alcool şi a calităţii alcoolului etilic rafinat obţinut din melasă

Thumbnail
Voir/Ouvrir
Rezumat_Teza_doctorat_Patrascu_2011.pdf (1.933Mo)
Date
2011
Auteur
Pătraşcu, Elena
Metadata
Afficher la notice complète
Résumé
Industria obţinerii alcoolului se bazează pe activitatea fermentativa a drojdiilor, care transformă glucidele fermentascibile din substrat în alcool etilic ca produs principal de fermentaţie şi respectiv în biomasă. Calitatea alcoolului etilic alimentar este deosebit de importantă datorita faptului că acesta reprezinta materia primă de bază pentru realizarea majoritaţii băuturilor spirtoase, băuturi unde alcoolul etilic este utilizat in proporţii cuprinse între 15-40%.
URI
http://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/3953
Collections
  • Rezumate teze de doctorat [852]

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contactez-nous | Faire parvenir un commentaire
Theme by 
Atmire NV
 

 

Parcourir

Tout DSpaceCommunautés & CollectionsPar date de publicationAuteursTitresSujetsCette collectionPar date de publicationAuteursTitresSujets

Mon compte

Ouvrir une session

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contactez-nous | Faire parvenir un commentaire
Theme by 
Atmire NV