• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • română 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Logare
Vezi articolul 
  •   Pagina principală
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Vezi articolul
  •   Pagina principală
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Vezi articolul
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Studiul privind influenţa criteriului froude şi a regimului termic asupra calităţii produselor granulare congelate prin fluidizare

Thumbnail
View/Open
Rezumat_Teza_doctorat_Chirilă_Mihaela_Gabriela_2008.pdf (3.566Mb)
Dată
2008
Autor
Chirilă, Mihaela Gabriela
Metadata
Arată înregistrarea completă a articolului
Abstract
Piata alimentelor congelate prin fluidizare este una dintre cele mai extinse şi mai dinamice sectoare ale industriei alimentare. în ciuda concurenţei considerabile dintre industria alimentelor congelate şi alte sectoare, cantitati mari de produse congelate sunt consumate peste tot în lume la acest moment. Industria a crescut recent la o valoare de peste 75 miliarde de dolari SUA in SUA şi Europa impreună.
URI
http://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/3329
Colecții
  • Rezumate teze de doctorat [852]

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contactați-ne | Trimite feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Răsfoiește

În tot DSpaceComunități; ColecțiiDupă data publicăriiAutoriTitluriSubiecteAceastă colecțieDupă data publicăriiAutoriTitluriSubiecte

Contul meu

Conectare

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contactați-ne | Trimite feedback
Theme by 
Atmire NV