• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • italiano 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Login
Mostra Item 
  •   DSpace Home
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Mostra Item
  •   DSpace Home
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Mostra Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Studiul privind influenţa criteriului froude şi a regimului termic asupra calităţii produselor granulare congelate prin fluidizare

Thumbnail
Mostra/Apri
Rezumat_Teza_doctorat_Chirilă_Mihaela_Gabriela_2008.pdf (3.566Mb)
Data
2008
Autore
Chirilă, Mihaela Gabriela
Metadata
Mostra tutti i dati dell'item
Abstract
Piata alimentelor congelate prin fluidizare este una dintre cele mai extinse şi mai dinamice sectoare ale industriei alimentare. în ciuda concurenţei considerabile dintre industria alimentelor congelate şi alte sectoare, cantitati mari de produse congelate sunt consumate peste tot în lume la acest moment. Industria a crescut recent la o valoare de peste 75 miliarde de dolari SUA in SUA şi Europa impreună.
URI
http://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/3329
Collections
  • Rezumate teze de doctorat [852]

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contattaci | Manda Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Ricerca

Tutto DSpaceArchivi & CollezioniData di pubblicazioneAutoriTitoliSoggettiQuesta CollezioneData di pubblicazioneAutoriTitoliSoggetti

My Account

Login

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contattaci | Manda Feedback
Theme by 
Atmire NV