• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • English 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Login
View Item 
  •   DSpace Home
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • View Item
  •   DSpace Home
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Studiul privind influenţa criteriului froude şi a regimului termic asupra calităţii produselor granulare congelate prin fluidizare

Thumbnail
View/Open
Rezumat_Teza_doctorat_Chirilă_Mihaela_Gabriela_2008.pdf (3.566Mb)
Date
2008
Author
Chirilă, Mihaela Gabriela
Metadata
Show full item record
Abstract
Piata alimentelor congelate prin fluidizare este una dintre cele mai extinse şi mai dinamice sectoare ale industriei alimentare. în ciuda concurenţei considerabile dintre industria alimentelor congelate şi alte sectoare, cantitati mari de produse congelate sunt consumate peste tot în lume la acest moment. Industria a crescut recent la o valoare de peste 75 miliarde de dolari SUA in SUA şi Europa impreună.
URI
http://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/3329
Collections
  • Rezumate teze de doctorat [852]

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV