• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • română 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Logare
Vezi articolul 
  •   Pagina principală
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Vezi articolul
  •   Pagina principală
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Vezi articolul
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Cercetări preliminare pentru producerea brânzeturilor organice

Thumbnail
View/Open
Rezumat_Teza_doctorat_Sarolta_Orban_Huszti_2008.pdf (3.987Mb)
Dată
2008
Autor
Huszti, Sarolta Orban
Metadata
Arată înregistrarea completă a articolului
Abstract
Obiectivul central al tezei de doctorat îl constituie analiza posibilităţilor producţiei brânzeturilor organice din lapte de vacă provenit de la ferme şi producători individuali din judetui Harghita, care sunt în proces de conversie. Brânzeturile organice aparţin grupului de alimente organice, care, la rândul lor, provin numai din materii prime agroalimentare fuinizate de agricultura ecologică, în absenţa tratamentelor cu substanţe chimice de sinteză care perturbă echilibrul natural din ecosistem si au efect toxic pe termen scut, mediu sau lung asupra consumatorilor.
URI
http://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/3331
Colecții
  • Rezumate teze de doctorat [852]

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contactați-ne | Trimite feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Răsfoiește

În tot DSpaceComunități; ColecțiiDupă data publicăriiAutoriTitluriSubiecteAceastă colecțieDupă data publicăriiAutoriTitluriSubiecte

Contul meu

Conectare

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contactați-ne | Trimite feedback
Theme by 
Atmire NV