Arată înregistrarea sumară a articolului

dc.contributor.authorLupu (Ianiţchi), Daniela
dc.date.accessioned2014-06-24T06:26:15Z
dc.date.available2014-06-24T06:26:15Z
dc.date.issued2010
dc.identifier.urihttp://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/3162
dc.descriptionRezumat teză de doctorat - conducător ştiinţific prof. dr. ing. Banu Constantinen_US
dc.description.abstractTeza de doctorat încearcă să elucideze unele aspecte legate de influenţa pe care o au adaosurile proteice. amilacee şi de altă natură, asupra proprietăţilor reologice ale compoziţiior de carne, precum şi asupra calităţii produselor finite obţinute. Prelucrarea materiilor prime este direct influenţată de caracteristicile fizico - chimice ale acestora, caracteristici care influenţează, implicit şi proprietăţile de curgere. Diferitele stări şi combinaţii în care se pot găsi materiile prime utilizate determină comportări specifice, care pot influenţa calitatea produselor finite, performanţele şi construcţia echipamentelor în care sunt prelucrate. Considerăm că teza de doctorat cu tema: "Factorii de influenţă ai reologiei compoziţiilor preparatelor din carne", prin studiile efectuate vine în completarea informaţiilor exjstente în acest moment în literatura de specialitate română şi internaţională şi poate contribui la optlmizarea tehnologiilor de obţinere a preparatelor din carne de tip prospături.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherUniversitatea "Dunărea de Jos" din Galaţien_US
dc.subjectcarneen_US
dc.subjectpreparate din carneen_US
dc.subjectproteineen_US
dc.subjectindustria cărniien_US
dc.subjectadaosuri proteiceen_US
dc.subjectproprietăţi reologiceen_US
dc.titleFactorii de influenţă ai reologiei compoziţiilor preparatelor din carneen_US
dc.typeThesisen_US


Fișiere la acest articol

Thumbnail

Acest articol apare în următoarele colecții(s)

  • Rezumate teze de doctorat [794]
    Conține rezumatele tezelor de doctorat susținute în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați

Arată înregistrarea sumară a articolului