• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • română 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Logare
Vezi articolul 
  •   Pagina principală
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Vezi articolul
  •   Pagina principală
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Vezi articolul
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Studiu privind influenţa temperaturilor coborâte folosite la prelucrarea şi depozitarea peştelui asupra calităţii acestuia

Thumbnail
View/Open
Rezumat_Teza_Mitrenca_Mihai_2010.pdf (9.336Mb)
Dată
2010
Autor
Mitrenca, Mihai George
Metadata
Arată înregistrarea completă a articolului
Abstract
Lucrarea de faţă "Studiu privind influenţa temperaturilor coborâte folosite la prelucrarea şi depozitarea peştelui asupra calităţii acestuia " are ca obiectiv principal să aducă o contribuţie Ia clarificarea aspectelor privind utilizarea frigului la procesarea, conservarea şi comercializarea peştelui şi produselor din peşte. În acest sens s-a urmărit aprofundarea unor aspecte privind efectul utilizării frigului artificial Ia prelucrarea peştelui, procesele de refrigerare şi congelare şi un studiu privind organizarea şi controlul lanţului frigorific al principalelor specii din peşte.
URI
http://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/3166
Colecții
  • Rezumate teze de doctorat [852]

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contactați-ne | Trimite feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Răsfoiește

În tot DSpaceComunități; ColecțiiDupă data publicăriiAutoriTitluriSubiecteAceastă colecțieDupă data publicăriiAutoriTitluriSubiecte

Contul meu

Conectare

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contactați-ne | Trimite feedback
Theme by 
Atmire NV