• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • français 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Ouvrir une session
Voir le document 
  •   Accueil de DSpace
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Voir le document
  •   Accueil de DSpace
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Voir le document
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Studiu privind influenţa temperaturilor coborâte folosite la prelucrarea şi depozitarea peştelui asupra calităţii acestuia

Thumbnail
Voir/Ouvrir
Rezumat_Teza_Mitrenca_Mihai_2010.pdf (9.336Mo)
Date
2010
Auteur
Mitrenca, Mihai George
Metadata
Afficher la notice complète
Résumé
Lucrarea de faţă "Studiu privind influenţa temperaturilor coborâte folosite la prelucrarea şi depozitarea peştelui asupra calităţii acestuia " are ca obiectiv principal să aducă o contribuţie Ia clarificarea aspectelor privind utilizarea frigului la procesarea, conservarea şi comercializarea peştelui şi produselor din peşte. În acest sens s-a urmărit aprofundarea unor aspecte privind efectul utilizării frigului artificial Ia prelucrarea peştelui, procesele de refrigerare şi congelare şi un studiu privind organizarea şi controlul lanţului frigorific al principalelor specii din peşte.
URI
http://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/3166
Collections
  • Rezumate teze de doctorat [852]

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contactez-nous | Faire parvenir un commentaire
Theme by 
Atmire NV
 

 

Parcourir

Tout DSpaceCommunautés & CollectionsPar date de publicationAuteursTitresSujetsCette collectionPar date de publicationAuteursTitresSujets

Mon compte

Ouvrir une session

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contactez-nous | Faire parvenir un commentaire
Theme by 
Atmire NV