• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • español 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Login
Ver ítem 
  •   DSpace Principal
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Ver ítem
  •   DSpace Principal
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Ver ítem
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Studiu privind influenţa temperaturilor coborâte folosite la prelucrarea şi depozitarea peştelui asupra calităţii acestuia

Thumbnail
Ver/
Rezumat_Teza_Mitrenca_Mihai_2010.pdf (9.336Mb)
Fecha
2010
Autor
Mitrenca, Mihai George
Metadatos
Mostrar el registro completo del ítem
Resumen
Lucrarea de faţă "Studiu privind influenţa temperaturilor coborâte folosite la prelucrarea şi depozitarea peştelui asupra calităţii acestuia " are ca obiectiv principal să aducă o contribuţie Ia clarificarea aspectelor privind utilizarea frigului la procesarea, conservarea şi comercializarea peştelui şi produselor din peşte. În acest sens s-a urmărit aprofundarea unor aspecte privind efectul utilizării frigului artificial Ia prelucrarea peştelui, procesele de refrigerare şi congelare şi un studiu privind organizarea şi controlul lanţului frigorific al principalelor specii din peşte.
URI
http://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/3166
Colecciones
  • Rezumate teze de doctorat [852]

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contacto | Sugerencias
Theme by 
Atmire NV
 

 

Listar

Todo DSpaceComunidades & ColeccionesPor fecha de publicaciónAutoresTítulosMateriasEsta colecciónPor fecha de publicaciónAutoresTítulosMaterias

Mi cuenta

Acceder

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contacto | Sugerencias
Theme by 
Atmire NV