• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • română 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Logare
Vezi articolul 
  •   Pagina principală
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Vezi articolul
  •   Pagina principală
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Vezi articolul
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Optimizarea tehnologiei de obţinere a vinurilor albe prin biotehnologii moderne în podgorii de referinţa (reprezentative) ale României

Thumbnail
View/Open
Rezumat_Teza_doctorat_Codresi_Cristian_2012.pdf (1.159Mb)
Dată
2012
Autor
Codreşi, Cristian
Metadata
Arată înregistrarea completă a articolului
Abstract
Tehnologia de producere a vinurilor albe este cea mai pretentioasa, deoarece prelucrarea strugurilor trebuie să se realizeze într-un interval cât mai scurt de timp pentru a se evita contactul mustului cu aerul şi cu unele părti solide ale strugurilor. Orice defect tehnologic cât de mic se evidentiază în calitatea vinurilor albe, îndeosebi în culoarea acestora dar şi la gust.
URI
http://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/2736
Colecții
  • Rezumate teze de doctorat [852]

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contactați-ne | Trimite feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Răsfoiește

În tot DSpaceComunități; ColecțiiDupă data publicăriiAutoriTitluriSubiecteAceastă colecțieDupă data publicăriiAutoriTitluriSubiecte

Contul meu

Conectare

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contactați-ne | Trimite feedback
Theme by 
Atmire NV